Zde může být vaše reklama.
Sobota 4.5.
Svátek má Květoslav
Menu

Smíšené zboží Prodejny Žabka míří do Pardubic

Prodejny Žabka míří do Pardubic

foto: Pardubice

03. 08. 2019 - 08:38

Zákazníci v Pardubicích se brzy dočkají populárních prodejen Žabka. Obchodní síť plánuje rozšíření svých prodejen i do města perníku. Moderní obchody nabízí vedle širokého sortimentu produktů, včetně čerstvých potravin i bohatou nabídku služeb finančního servisu jako např. výběr hotovosti, placení složenek, vyzvednutí zásilek, dobíjení telefonního kreditu všech operátorů nebo prodej losů.

Pohodlné a rychlé nákupy, široký výběr doplňkových služeb a dobrá poloha, to jsou hlavní konkurenční výhody prodejen Žabka. „Pardubičtí zákazníci se tak mohou těšit na příjemné nakupování v dobré dostupnosti s dlouhou otevírací dobou (denně od 6 do 23 hodin) a 363 dní v roce. Ideální pro rychlý nákup bez čekání navíc v příjemném prostředí moderního obchodu. Věříme, že zákazníci ocení všechny výhody našich moderních obchodů a stanou se jejich oblíbeným místem nákupu,“ říká Radim Lunda, generální manažer sítě prodejen Žabka.

Obchodní síť prodejen Žabka avizoval již před časem svou expanzi mimo Prahu. Pardubice jsou tak po Brnu dalším velkým městem, na které se Žabka zaměří. „Pardubice mají velký potenciál a věříme, že i pro místní obyvatele se obchody Žabka stanou dobrým sousedem a pro řadu lidí i skvělou podnikatelskou příležitostí,“ dodává Radim Lunda. I v Pardubicích platí, že Žabka nadále hledá nové franšízanty a další vhodné prostory pro své obchody. Ty jsou přitom velmi variabilní a dokáží si poradit s různými tvary objektů. Standardní velikost prodejny Žabka se pohybuje od 90 do 110 metrů čtverečních, což je i ideální rozměr pro rozmístění veškerého zboží, které zákazník potřebuje k denní spotřebě.

V současnosti provozuje obchodní síť Žabka 104 prodejen a v brzké době k nim přibydou další.

Další články